☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 253151
משתמשת פורטי
18 ביוני 2018 בשעה 12:10
שם לבת מתלבטת בין מעיין ויסמין מה דעתכן
הריון ולידה
💬
11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי
18 ביוני 2018 בשעה 12:11
אני אוהבת יותר מעיין
משתמשת פורטי
18 ביוני 2018 בשעה 12:24
מעיין
משתמשת פורטי
18 ביוני 2018 בשעה 12:26
מעיין
משתמשת פורטי
18 ביוני 2018 בשעה 12:27
🤗😋
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
30 במרץ 2018 בשעה 20:58
שבוע 17 כאבי בטן היי בנות נורמלע בשבוע 17 שיש עוד כאבי בטן תחתונה חזקים? כמו מחזור חזק הולך ובא
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
25 באפריל 2018 בשעה 08:40
הידיים נרדמות אני שבוע 21 הידיים נרדמות לי בעיקר בלילות עד כדי כך שאני מתעוררת מהכאב הן ממש משתתקות... ואני לא ישנה על הידיים אני ישנה על הגב והידיים בצדדים :/ קורה לעוד מישהי?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
5 בפברואר 2020 בשעה 08:29
הרגלי שינה ובקיעת שיניים היי רונלי. הילד שלי בן 6 חודשים מאז ומתמיד תלוי בנו ההורים להירדמות ידיים/מנשא/נדנוד.. אני מרגישה שזה ממש פוגע בו כי הוא לא ישן באופן איכותי ביום בעיקר (לא מחבר מחזורים ומאוד עייף תמיד) ובלילה התחיל להתעורר קבוע סביב 12 לא לצורך אוכל, אחר כך סביב 2 לאכול ואז סביב 5 לא לצורך אוכל. מחזירה לישון במקרים שיודעת שלא רעב. השינה שלו נפגעת גם בלילה ואין לו רציפות שהבנתי שחשובה מאוד להפרשת ההורמונים החשובים שמופרשים בשינה בלילה. העניין הוא שכבר חודש מאוד מציקות לו השיניים ובשבוע וחצי האחרונים יש החמרה ונראה שסובל וכאוב מהשיניים. במקרי כאב חזקים נותנת נובימול ובמקרים שמציק משחה ונשכנים. השאלה איך מקנים הרגלי שינה בתקופת השיניים? הוא לא מסוגל לישון במיטה לא יודעת אם קשור לשיניים אבל במהלך היום הוא מתרומם (ישן על הבטן ומרים ראש כזה) מנסה להתהפך, עושה ציר, משחק עם המוצץ.. ממש קשה להתמודד אז לוקחת לידיים העיקר שישן. אני חוששת שתקופת השיניים תהיה ארוכה ונצטרך להמשיך בהרדמות בידיים (כשמניחים אותו במיטה מתעורר במהלך היום אז נשאר עליי) תודה!!
שינה והבנת התינוק
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
13 באפריל 2021 בשעה 15:16
מעלה שוב לא היו תגובות אולי בגלל השעה..שבוע 36 הרבה הפרשות לבנות.. תקין ? זה אומר משהו?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
23 במאי 2021 בשעה 16:34
הי בנות שבוע 10+4 כאב בצד ימיו ליד המפשעה כמו דקירות כאלה , זה ממש מציק לי שאני קמה מישיבה או בהליכה מישהי היה לה את זה גם ? מה זה יכול להיות?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
27 ביוני 2021 בשעה 05:33
בהריון בחודש חמישי.. איך החלטתן האם להתחסן לקורונה או לא? חוששת ממש:/
הריון ולידה
💬
18 תגובות
👍
1 לייקים