סושייי היי, אני מעוניינת להוריד כבר את הדודה ולדפוק סושי, יש מסעדה שמכינה להריוניות ואני רוצה להגיע אליה, השאלה שלי היא האם ״לקחת״ סיכון? למה בעצם לא מומלץ לאכול סושי בהריון? סליחה על הבורות אבל הרב גוגל לא סיפק לי תשובות מעמיקות!
אמהותאמהות
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2018 בשעה 18:18
מסעדה שיש בה הפרדה לא תיקח סיכון ותגיד לך סתם, אם את ממש רוצה אז תאכלי במקום שיש בו הפרדה. אני אכלתי פעמיים והכל בסדר ברוך השם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2018 בשעה 18:47
חשש מסלמונלה בדג טרי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2018 בשעה 21:53
אסור לאכול דג לא מבושל בגלל חיידקים שיכולים להיות בו. גם אם בסושי עצמו אין דג, הם חותכים את הרול על אותו קרש ועם אותו סכין ואז עדיין יש סכנה של חיידקים. אם זה מקום צמחוני, או שיש פס מיוחד להריון אז זה סבבה. אפשר גם להכין בבית.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2018 בשעה 09:39
כדאי ללכת רק למסעדות טבעוניות שבהן בטוח אין דגים בסביבה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך