פלאפל ביתי אני רוצה להכין פלאפל ביתי, אפוי בתנור כמובן (; בכל המתכונים שמצאתי אומרים להכין מחומוס מושרה אך לא מבושל. האם זה בסדר לדעתכן לאכול חומוס לא מבושל? האם ההשרייה והאפייה מספיקים? תודה!!
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באוגוסט 2017 בשעה 07:11
ברגע שאפית פתרת את הבעיה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באוגוסט 2017 בשעה 07:55
יפה שיש לך כוח להכין. המקסימום שלי זה טוסט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באוגוסט 2017 בשעה 08:24
חחח לפעמים נכנסת בי רוח היצירתיות בהריון (:

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך