מפחדת שאכלתי משהו מקולקל אוףףףף הכנתי בולונז לפני 4 ימים..הבשר שכב שעתיים במזגן באוטו ואז עוד 4 שעות ברכבת...שמצי במקרר ואכלתי יום למחרת ביום הרביעי להכנתו...הריח והטעם היה בסדר...אני בשבוע 22...ממש מקללת את עצמי שאכלתי את זה מפחדת שיש בזה איזה חיידק ליסטריה או משהו שיכול לגרום למומים...מה אתן חושבות????
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2018 בשעה 08:30
אם את מרגישה טוב אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה.. אם את ממש דואגת תתקשרי למוקד אחיות..שם ידעו לתת מענה טוב יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2018 בשעה 08:41
לא הבנתי? אכלת בשר אחרי שהיה 4 ימים במקרר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2018 בשעה 08:50
הכנתי אותו יום שני..נסעתי לצפון ברכבת ולפני זה קפצתי לרופא אז הוא היה 6 שעות בחוץ אבל במזגן באוטו ובמזגן ברכבת..שמצי אותו במקרר אתמול ישר כשירדתי מהרכבת ואכלתי אותו היום ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2018 בשעה 08:52
זה המון זמן בחוץ והמון זמן במקרר.. מן הסתם שרוב הסיכויים שלא קרה כלום אבל אני לא אוכלת בשרי אחרי יותר מ48 שעות במקרר.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך