האטות בדופק הי, אני שבוע 36+6 ומאושפזת בפעם השלישית עקב האטות משתנות בדופק של העובר, הפעם מאושפזת כבר שבוע ולא נראה כי רוצים לשחרר אותי בקרוב ומצד שני דם מפחדת שישחררו אותי. להפך הרופא אמר שמפה אני יוצאת עם תינוק. אבל השאלה שלי מתי זה יקרה? האחיות עושות לי מוניטור 3 פעמים ביום, יש ימים שהכל תקין אבל אתמול ב3 הפעמים הייתה האטה בדופק, מציינת כי ההאטה היא לא עמוקה ולא לפרק זמן ארוך, הדופק יורד ל סביבות 90 ולאחר מכן מתאושש לאחר כדקה מקסימום 2 דקות, אך עדיין לא רוצים לקחת סיכון ולשחרר אותי, כשהגעתי בשבוע שעבר הרופא אמר שנגיע לשבוע 37 ונראה אולי נפעיל לידה(מחר שבוע 37), והיום בביקורת אמר להמתין עוד קצת ולהמשיך עם המעקב של המוניטורים. מאוד חוששת לקטנה שלי, מה קורה לה שם בפנים כאשר אני לא מחוברת למוניטור ואם היא סובלת בפנים. האם יש מישהי שעברה משהו דומה? ויכולה לשתף?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2018 בשעה 11:59
תודה על העידוד :heart: מנסה להעביר את התקופה הזו בקלות ולהיות חזקה בשבילה, כמה שזה קשה אני במעקב היריון בסיכון בגלל צוואר רחם מקוצר ובכל ביקורת שאני מגיעה עושים מוניטור.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2018 בשעה 12:10
בהצלחה נסיכה תעברו את זה בשלום בע"ה!💖
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2018 בשעה 12:49
הייתה איתי באשפוז בהריון הקודם גם אשה שהיו לה בעיות של האטות בדופק וחיכו איתה ל37 ויילדו אותה יהיה בסדר בעזרת השם העיקר תהיי בהשגחה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך