
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2025 בשעה 00:59
למי שפה שאלה רוצה להכין מפרום פעם ראשונה פשוט הילד ביקש והאמת שאני גמורה מעייפות. ומחר אני עובדת בוקר אז אין לי זמן אז שאלה כזאתי ראיתי שיש שתי סוגי מתכונים אני פשוט בחיים לא אכלתי את זה. ראיתי שיש מטוגן וכאילו לטגן את המפרום לפני כן ואז לעשות את הרוטב ויש כאילו פשוט לשים את זה בתנור בלי הטיגון.
עד כמה זה משנה בטעם אם זה מטוגן לפני או לא? כאילו הכוונה אם אני אכין את האפוי זה ממש יהיה כאילו לא משהו כמו נגיד המטוגן?
אוכל

💬2 תגובות