למי שפה שאלה רוצה להכין מפרום פעם ראשונה פשוט הילד ביקש והאמת שאני גמורה מעייפות. ומחר אני עובדת בוקר אז אין לי זמן אז שאלה כזאתי ראיתי שיש שתי סוגי מתכונים אני פשוט בחיים לא אכלתי את זה. ראיתי שיש מטוגן וכאילו לטגן את המפרום לפני כן ואז לעשות את הרוטב ויש כאילו פשוט לשים את זה בתנור בלי הטיגון. עד כמה זה משנה בטעם אם זה מטוגן לפני או לא? כאילו הכוונה אם אני אכין את האפוי זה ממש יהיה כאילו לא משהו כמו נגיד המטוגן?
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2025 בשעה 01:04
לדעתי יהיה לך יותר מהיר לטגן וגם הטעם יהיה טעים יותר.. בחיים לא ניסיתי לאפות לא נשמע שיוצא טוב. תנסי לעשות הכל תוך כדי גם רוטב גם את המפרום ואת גם לא חייבת בכלל לטבול הכל בביצים פשוט זרקי הכל לרוטב ויצא תבשיל טעים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2025 בשעה 04:17
המטוגן יוצא הרבה יותר טעים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך