☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 215161
משתמשת פורטי
28 במאי 2018 בשעה 08:00
דלקת בשתן עד כמה זה מסוכן? אני קוראת באינטרנט דברים מפחידים
הריון ולידה
💬
7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי
28 במאי 2018 בשעה 08:39
פשוט לטפל מיד זה הכל..
משתמשת פורטי
28 במאי 2018 בשעה 08:44
בהחלט מסוכן!! תטפלי ואל תתמהמהי במקביל תתחילי לשתות חליטות של פטרוזיליה, הרבה מיץ חמוציות
משתמשת פורטי
28 במאי 2018 בשעה 09:38
לא לקרוא באינטרנט שם תמיד הכל כתוב במלחיץץץץץץץץ !!! פשוט לטפל בזה וזהו! ללכת לקופת חולים
משתמשת פורטי
28 במאי 2018 בשעה 09:43
רק תקפידי לא לקיים יחסים שאת לוקחת את האנטיביוטיקה. ולשתות הרבה, זה עוזר להתנקות של השלפוכית מחידקים
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
13 באוקטובר 2018 בשעה 17:36
אורך צוואר רחם הי בנות מתי הבודקים אורך צוואר רחם אני בשבוע 23 ועד עכשיו לא בדקו לי...
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
29 במאי 2019 בשעה 08:28
קופ חולים מכבי היי האם מישהי יודעת אם אני עושה שקיפות במכבי אם יש סכום שאני צריכה לשלם? יש לי מכבי שלי
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
26 בדצמבר 2019 בשעה 18:32
ילדתי :) אז כפי שחלקכן יודעות עברתי הריון קשה ביותר, שהתחיל בהקאות עד חודש שישי ונמשך עם דימומים וצירים משבוע 24 וסיפור של הפרדות שליייה אתמול ילדתי תינוקת מתוקה בשבוע 34 והנה הסיפור: התאשפזתי ביום ראשון עקב דימום מסיבי בבלינסון במחלקת הריון בסיכון בהתייעצות עם הרופא שטיפל בי (פרופסור הדר המקסים) והצוות במחלקה החליטו שמיילדים אותי על מנת לא לקחת סיכון שישנה הפרדות שילייה שתסכן אותי ואת התינוקת. ביום שלישי בשעה 23:00 בלילה ירדתי לחדר לידה והוחלט על זירוז בעזרת בלון- ההכנסה שלו היתה מאוד סבירה אך לאחר שהיה בגופי התחילו צירים חזקים מאוד מאוד כמעט בלי נסבלים. במשך 40 דק זזתי, רקדתי וניסיתי הכל על מנת להרגיע את הכאב ואז פתאום ראיתי טיפות דם על הרצפה- תוך 5 דק התחיל דימום מטורף כמו בסרטים צרחתי למיילדת נכנסו כמה רופאים והוציאו בזריזות את הבלון החתימו אותי על טופס כניסה לחדר ניתוח אבל ביקשתי עוד הזדמנות מרגע זה ביקשו שאעשה אפידורל ואהיה במצב של שכיבה וניתור כל הזמן. הדימום לאט פחת והתחילו פיטוצין. 20 שעות של שכיבה עד שהגעתי לפתיחה מלאה ומשם הדרך היתה קצרה איציק המיילד הסביר לי בדיןק איך ללחוץ ותוך 4 לחיצות וחתך חיץ אחד קטן הנסיכה שלי עופרי היתה בחוץ היא בפגייה באינקובטור ומצבה מצויין, נושמת בכוחות עצמה ואוכלת בכוחות עצמה ללדת בשבוע 34 זה לא כזה נורא בנוסף המלצה חמה על בלינסון לכל אורך הדרך מאנשי הניקיון עד הרופאים הבכירים כולם מדהימים! מאחלת לכולן בידיים מלאות אמן!!
הריון ולידה
💬
16 תגובות
👍
5 לייקים
משתמשת פורטי
26 בינואר 2021 בשעה 19:14
אוףףףף. אני כל כך מתרגשת ומצפה וההריון לא זז. אני רק שבוע 5 אז חוץ מבעלי אף אחד לא יודע. ואני מתה מהתרגשות ובא לי לחפור לכולם. רוצה כבר לראות דופק, לדעת מה המין של העובר (יש לי שני בנים בבית). לבחור שמות, לעשות קניות לבייבי ואני רק בהתחלה... יש פה עוד מגזימות כמוני? חחח וכמובן אני יודעת שזו ממש התחלה ומשהו עוד יכול להשתבש חס וחלילה ועדיין לא מצליחה להרגיע את ההתרגשות והלחץ
משוערות ספט׳-אוק׳ 2021
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
13 ביולי 2021 בשעה 18:21
היי בנות, הבן שלי בן 8 חודשים, אני יחידנית והוא איתי 24/7... עדיין לא חזרתי לעבודה. כשאני שמה אותו כמה שעות אצל אמא שלי או אצל אחותי ואני באה לאסוף אותו הוא לא מראה שום התלהבות לראות אותי. אפילו לא חיוך... מעיף בי מבט וממשיך בעיסוקיו... אני לא יודעת איך להגיב לזה... להיפגע או לחשוש שאולי הוא לא מחובר אליי מספיק למרות שהוא איתי כל יום כל היום. מה אומרות איך זה אצלכן בגיל הזה?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
20 בנובמבר 2021 בשעה 16:54
היי בנות, מי משתמשת בברזל "פורול" וממליצה?
הריון ולידה
💬
1 תגובות