פסטרמה
טחנתי היום שלוש סנדויצים עם פסטרמה וקראתי שאסור:scream:
הריון ולידה
💬21 תגובות
תגובות (21)
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2017 בשעה 15:15
אסור פסטרמה, אלא אם את מכינה אותה שוב במחבת והבנתי שגם אפשר עם שמים בטוסטר להרבה זמן (טוסט שרוף כזה)...
אם כבר אכלת, רק תהיי ערנית לכאבי בטן, סחרחורות או כל שינוי אחר בהרגשה הכללית שלך..
הסכנה היא שבפסטרמה יש חיידק בגלל שהבשר לא עשויי לחלוטין...
לי גם קרה שאכלתי ביצים לא מבושלות (בגלל חמותי שתחיה) ורק צריך להיות ערנית ב48 שעות שאחרי...
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2017 בשעה 15:53
דנה קרה משהו עם הביצים?
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2017 בשעה 16:19
אם לא קרה כלום עד עכשיו אז הכל בסדר.. אבל כן אסור פסטרמה כי זה לא עשוי היטב
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2017 בשעה 16:26
הכל היה בסדר חוץ מהעצבים שקיבלתי על חמתי (החליטה לשקר ואמר שעשתה את העוגות גבינה בעצמה ללא ביצים ולאחר מכן מצאנו את האריזה שהיה כתוב עליה-קרם פטיסייר שידוע מביצים לא מבושלות).
התייעצתי עם מוקד אחיות בטלפון שאמרו לי למה בדיוק לשים לב. שזה בחילות, כאבי בטן, סחרחורות ובמידה ואני מרגישה משהו מהם לפנות ישר למיון.
גם אם חס וחלילה קורה משהו, כל עוד מודעים ותופסים את זה בהתחלה אפשר להתמודד עם זה.