חימום אוכל פרוסות בשר ברוטב.. שבושל ביום שישי... אפשר לחמם ולאכול היום? בהריון כמובן
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2018 בשעה 14:10
אני מקפידה לאכול אוכל שבושל עד ארבעה ימים וגם זה אחרי בדיקה שהריח והטעם תקינים.. לא רואה שום בעיה :/ יש גבול ל"סטריליות".
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2018 בשעה 14:14
זה כבר 5-6 ימים מהבישול אני לא הייתי אוכלת גם במצב רגיל. בשר עוף ודגים אני מקפידה על גג 3 ימים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2018 בשעה 14:23
גם לא בהריון לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2018 בשעה 14:34
יותר מדיי ימים, עדיף שלא

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך