הי מה נשמעעע תגידו פעם ראשונה ששמעתי שצריך להשרות חציל במלח לפני שמטגנים אותו איך עושים את זה בדיוק? תמיד היא יוצא לי מחא שמן ושמעתי שזה מפחית את הספיגה של השמן אז מה עושים בקיצור???
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בדצמבר 2024 בשעה 12:09
תפרסי את זה על נייר סופג אחרי שאת חותכת ותפזרי מעל מלח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בדצמבר 2024 בשעה 12:09
אני אישית חציל עושה רק בתנור אז לא משרה, אלא מפזרת מעט מלח על פרוסות החציל ואחרי 10 דק טיפה מנגבת אותם ומרססת שמן זית יומא נדיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בדצמבר 2024 בשעה 12:10
תשימי במסננת ותפזרי מלח מעל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בדצמבר 2024 בשעה 12:10
חותכים שמים קצת מלח נותנים לנו לנוח על מסננת עם חורים הוא יפריש נוזלים וזהו אני אח״כ שוטפת אבל יש כאלה שרק מנגבות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך