היי בנות , לפני כמה ימים הייתי באיזה מלון והגישו שם פודינג צ׳יה אמאלה זה היה הדבר הכי טעים שאכלתי בחיי , מרקם קטיפתי סמיך משהו וואו , ניסיתי להכין בבית חיכיתי כל הלילה שיסמיך אבל זה עדיין נוזלי , מישהי יודעת מה צריך לעשות כדי להכין את זה כמו שצריך ?
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2024 בשעה 13:06
אני שמה יוגורט יווני עם האחוז שומן גבוה ושמה איזה כפית וחצי צ׳יה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2024 בשעה 14:34
את צריכה לשים ציה במים חמימים ולערבב מלא מלא ואז להשאיר במקרר וגם לשים לב לכמות מים בטוחה שיש מתכון שרשום כמה ציה לכמה מים