בנות שאלה אני שבוע 39+1 הכנתי פסטה רוזה ושמתי ברוטב שמנת מתוקה שהייתה פתוחה מיום שישי וגבינה צהובה שפתוחה שבוע במקרר זה בסדר?? כי מאז שסיימתי לאכול נהיו לי כאבי בטן ובחילות כאלו לא יודעת אם זה בגלל זה אבל מעדיפה לבדוק שזה לא מסוכן או משהו
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2024 בשעה 09:21
תסתכלי על התאריך שלהם עדיף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2024 בשעה 09:58
אולי הבחילות זה בגלל השמנוניות של הרוטב .. קורה לי בעיקר אחרי ארוחה חלבית ״כבדה״

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך