החותים האלה חוצפנים צריך לעשות כתבה על האמהות המסכנות שקמות בשעות לא שעות ורצות עם הילדים לממד זה לא כאילו חוזרים לישון אחרי מי עוד פה בלילה לבן?
הריון ולידההריון ולידה
💬129 תגובות👍2 לייקים

תגובות (129)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2024 בשעה 04:16
אצלנו הילד ישן בממד ולא מתעורר מזה אז זה סבבה 😅 אבל אנחנו גמורים אבל זה מה שהם רוצים. לפגוע לך בשגרה ולעייף אותך. והם מצליחים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2024 בשעה 04:31
לגמרייי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2024 בשעה 05:07
אכלנו את זה כמה פעמים בלילה למשך כמה חודשים בצפון כולל בומים עצומים ונפילות ליד בתים תוך כדי ריצות למקלט אף אחד לא רץ לעשות עלינו כתבה וצלחנו את זה לא צריך לעשות מזה סיפור זה קשה מאוד זה מלחיץ זה מפחיד זו מציאות שאנשים חיו בה באופן יום יומי בצפון ובדרום אני גרה במקום בפעם אחרונה שהייתה בו אזעקה היה במלחמת העולם השניה מאז היה שקט גם פה הופתעו שזה הגיע אני צריכה כמה זוגות ידיים כדי לספור לך את הלילות הלבנים שעברנו. העיקר שכולם בסדר ואין נפגעים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2024 בשעה 06:00
והצפון?? והדרום??? שנים הם ככה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך