אוף אני מתייאשת מההנקה הזו לידה שלישית שלי וכל פעם יש לי סרטים. הפעם באחת הפטמות נוצר חתך רציני וכל פעם זה מתחיל להתאחות בין ההנקות ואז בהנקה הבאה נפתח מחדש. וההנקה כואבתתת ממש. אני כן מחברת אותה טוב לשד, לא זו הבעיה. היום דיברתי עם יועצת הנקה שאמרה לי לקנות משחה פלאמינל הידרו ורפידות נרסיקר ואמרה שאני יכולה בינתיים להשׂתמש בפטמת סיליקון. התחלתי היום בצהריים ערב לנהוג לפי ההנחיות שלה אבל הילדה לא ככ מצליחה להתחבר עם הסיליקון ולי כואב ממש. אני מפחדת שזה לא ישתנה ככ מהר ובא לי לפרוש לייבש את החלב וסאלמתתת. למשהי היה מצב כזה או דומה לזה? תוך כמה זמן זה עבר?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2025 בשעה 18:45
אני באותו מצב כרגע, שבוע אחרי לידה.. תעדכני אם צלחת או ייבשת אוף אני מיואשת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2025 בשעה 00:11
ממליצה ממש ממש ללכת פיזית ליועצת הנקה. ולא לסבול!!! אחרי יומיים שראיתי שזה לא עוזר כי הפצע נפתח בהנקה כל פעם הלכתי פיזית ליועצת והיא אמרה שבחיים לא ראתה פצע כזה. היה לי ממש חור. והנחתה אותי בכלל לא להניק מהצד הזה בימים הקרובים. זה ממש הקל עלי בעיקר נפשית שהבנתי שאני לא הולכת לסבול יותר. ואחרי כמה ימים הפצע התאחה ועכשיו חזרתי להניק בשני הצדדים. עדיין יש לי קצת מעין תחושת צביטה כזו בהנקה אבל זה לגמרי נסבל..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2025 בשעה 00:11
מה יש לך הילה? רק כאבים או גם פצעים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2025 בשעה 00:14
זה ממש מתסכל בהתחלה. מניסיון כל לידה מחדש.. אבל ממליצה לנסות למצוא יועצת הנקה טןבה וללכת אליה ליעוץ. אחרי שזה מסתדר שמחים שלא ויתרנו. אבת בעיני חשוב גם לזכור שהכי חשוב זה אמא בריאה ושמחה אז אם ההנקה משבשת אותך לגמרי זה לא שווה בכל מחיר.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות