מי שמכירה ומבינה פליז תשפכו לי קצת אור אני שבוע אחרי העמסת סוכר שיצאה תקינה. בבוקר קמתי בריאה. רגילה. אכלתי סביב 11 קורסון, ואחכ במשך שעתיים המצב שלי היה ממש נורא. תחושת עילפון, טשטוש ראיה, חולשה איומה, ראש כבד, רק אחרי שעתיים זה נרגע בהדרגה ועבר כלא היה. חשבתי שכנראה אכלתי מתוק מדי, קוראסון גדול עם קצפת וכו. אכלתי שוב ב6 בערב פיצה, ממש בקטנה, והסרט חזר שוב. הפעם אפילו יותר חמור. לא הרגשתי את הרגליים, העיניים מתגלגלות, חולשה קיצונית ממש, הראש כבד ואפילו לדבר לא היה לי כח. רק אחרי שעתיים וחצי זה נרגע בהדרגה. ועכשיו מתחילה לחזור לעצמי. מישהי מכירה את זה? יכולה לתת כיוון? אני לא מבינה בסכרת אבל מרגיש לי שזה קשור. ממש פוחדת לאכול. זה משבית אותי ברמה שלא יכולתי לנהוג הביתה. אשמח לכל עצה ותובנה
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2024 בשעה 19:13
תנסי להוריד גלוטן מהתזונה ליום יומיים ותראי אם משתפר. אני סוכרתית והדבר שהכי מקפיץ סוכר זה לחמים ובצקים. יש מלא תחליפים טובים היום, מחמצת זאת גם אופציה טובה ובאופן כללי אם את כן אוכלת בצק (פיצה למשל) תאכלי לידו סלט עלים/ירקות כי זה ממש עוזר לאזן את רמות הסוכר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2024 בשעה 19:17
תתייעצי עם המוקד, הייתי בודקת אצל רופא את מה שאת מתארת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2024 בשעה 19:31
תנסי לבדוק עם מכשיר גלוקומטר, את יכולה לנטר שעה אחריי האוכל ולבדוק אם אכן מדובר בסוכרת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2024 בשעה 19:50
נשמע לא תקין מה שאת מתארת, הייתי עושה בדיקה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך