לכל הבנות של הסכרת הריון שבא להן פיצה, אכלתי היום את הפיצה של פאפא ג’ונס לסכרתיים והסוכר אחרי שעתיים היה 104 ואכלתי 5 משלושים😅 ואני די נמענת לאכול בחוץ גם בגלל הריון ועוד יותר בגלל הסכרת אז המלצה חמה מידי להתפנק בפיצה כזו מבלי שהסוכר יעלה
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בדצמבר 2024 בשעה 17:47
ההנחיה בסכרת הריון היא לבדוק לאחר שעה מרגע שהתחלת לאכול, ותקראי על אפקט הפיצה, יכול להיות שרוב הסיכויים פספסת את העלייה, זה בצק ללא גלוטן? אם כן סביר להניח שהוא מקמח אורז/ תירס מה שממש לא בתזונה שלנו.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בדצמבר 2024 בשעה 18:09
זה פיצה לסוכרתיים זה בצק עם 70% פחות פחמימה ו-30% יותר חלבון הבצק לפיצה עשוי מקמח שקדים, קמח שומשום וזרעי פשתן לא היה לי סכרת הריון אבל יש לי חברים עם סכרת "רגילה" והם אוכלים את זה בכיף אבל מה שדינה אמרה לגבי מתי בודקים את עליית הסוכר - נשמע חשוב מאוד להקפיד מתי צריך לבדוק את הסוכר!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בדצמבר 2024 בשעה 18:22
וואו לא ידעתי שיש להם בצק כזה 😱 אני בהלם שמישהו מתחשב בסכרתיים, אני כבר שבוע 34 איפה הייתן כל הזמן הזה 🤦🏻‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בדצמבר 2024 בשעה 23:11
תקשיבו חברות יקרות עם סכרת: את הפיצה הזאת ללא פחמימה תוכלו להכין לכן חופשי בלי שיקפוץ הסוכר: את הבסיס מכינים ככה: 2 כפות טחינה גולמית עם ביצה אחת קורט מלח ואבקת אפיה - מערבבים טוב ושוטחים על נייר אפיה (אפשר לשים נייר אפיה גם מעל ולשטח עם הידיים ולהסיר את הנייר העליון), אופים ושזה מוכן מורחים את הרוטב פיצה וגבנ"צ וזיתים ועוד 12 דקות להמסת הגבינה..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך