אני אוכלת מיונז וחומוס במסעדות (כמטבלים..נגיד בשניצל בחלה) כמה חוסר אחריות זה? מישהי יכולה להסביר לי ממש את ההשלכות?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2024 בשעה 10:04
גם אני אוכלת חופשי הרופא נשים אמר לי כל עוד זה מקום שיש בו תחלופה מהירה של אוכל ואנשים נון סטופ אפשר לאכול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2024 בשעה 10:04
כי הסיכוי שזה ישב ויעמוד הרבה זמן נמוך מאוד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2024 בשעה 10:04
אם זה במקום שאת סומכת עליו שהוא נקי ויש תחלופה גבוהה אין עם זה בעיה הבעיה מתחילה שזה דברים שעומדים הרבה זמן בחוץ וצוברים חיידקים או שלא סטריליים אבל זה כבר לכל דבר ולא רק למיונז ולחומוס משתדלת כמה שפחות לאכול רטבים בחוץ שלא עברו בישול וירקות וכל מיני סלטים מוכנים כדי להימנע מקלקול קיבה גם ככה אני יותר רגישה בהריון אז אני מעדיפה לאכול באמת במקומות נקיים ובעיקר דברים שעברו בישול או אפייה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2024 בשעה 10:57
בעיניי קצת חוסר אחריות את לא רוצה לקבל ליסטריה.. או חשד לליסטריה בדיוק אושפזתי רק בגלל חשד כי זה חיידק סופר מסוכן!!!! ויש כמובן עוד חיידקים מסוכנים והם יותר נפוצים במיונז או חומוס מקולקל (ובעוד דברים) בגדול זה נכון שאין לזה סוף אבל - מה שיש לו סיכון גבוה כדאי להתאפק ולהמנע