בנות, ילדתי בשעה טובה לפני שלושה ימים עם אפידורל וקרעים לא יזומים . יש בריחות שתן ממש כאילו אין שליטה על הסוגרים .. מלחיץ. הרופאה אומרת שיש מקרים וזה חולף לאחר שבועיים בערך, בינתיים לא ישתפר😩 קרה למישהי?
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2024 בשעה 10:26
קרה לי בול אותו הדבר. אחרי הלידה הייתי רק קמה וכל השתן היה נשפך בלי שליטה. ממש נילחצתי חשבתי ישאר לי להרבה. זה בסוף עובר :) קודם כל חשוב שלא תגיעי למצב שהשלפוחית מלאה זה קשה לה להחזיק. אני גם חושבת שזה נשאר לי שבוע וחצי שבועיים כזה הייתי עדיין עם התחתונים של קורטקס אז היה סופג טוב. וממש כל יום רואים שיפור, הפחידו אותי שרק אם אתאמן עם כיווצים וכו' זה יעבור אבל לא כל כך הקפדתי, ובסוף הזמן עושה את שלו ! חשוב שתקבעי תור לפיזיותרפיה רצפת אגן אחרי המשכב לידה לאיבחון וטיפול.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2024 בשעה 10:38
קרה לי ברור. עובר 💓💓
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2024 בשעה 12:08
ככה זה בהתחלה אחרי שבוע את תראי שיפור מממש אני חודשיים אחרי ואין לזה זכר והייתי עושה פיפי על עצמי חח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2024 בשעה 19:58
ככל שאת יותר מתאפקת ומחזקת את השריר זה ישתפר.. בחודשיים ראשונים אחרי לידה היה בורח לי ברמה שהייתי מעדיפה לשים תחתון סופג מחוץ לבית

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך