בנות עשיתי עכשיו בלילה של שניצלים ושמתי אותם במקרר זה יתקלקל?הבלילה מוכנה כבר בסביבות אחר מטגנת
הריון ולידה
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2024 בשעה 03:58
לא , חמי עושה ככה לכל שניצל .. נותן לי לספוג טעמים לפני שישי שם אותה לילה במקרר ואז מוציא ביום למחרת לטיגון וזה הכי טעים בעולם
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2024 בשעה 03:58
לו*
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2024 בשעה 03:59
מאיפה הכוחות בשעה כזאת ?
אממ מה הכוונה מוכנים לטיגון או אחרי טיגון?
ככה או ככה אמור להיות בסדר פשוט אם לפני אז במקרר סגור אטום ואם מוכן אז אחרי שמצטננים גם לסגור טוב