מישהי יכולה להסביר למה זה טוב בכלל העמסת סוכר??? מה יקרה אם אני יוותר על הדבר המגעיל הזה
הריון ולידה
💬12 תגובות
תגובות (12)
משתמשת פורטי1 בדצמבר 2024 בשעה 23:41
לבדוק אם יש לך סכרת
אם יש לך סכרת קודם כל את תרגישי כמו חרא באופן קבוע
סחרחורות כאבי ראש חולשה וכו' וכו' וכו' עד שלא תהיה מאוזנת עם הסוכר ותקפידי על תזונה
ולגבי התינוק אזם יש לך סכרת במקרה הטוב הוא יהיה גדול וינתחו אותך בקיסרי
במקרה הרע הוא יהיה בעצמו סכרתי ועוד שלל דברים נחמדים שאפשר למנוע אם הסכרת תהיה מאוזנת ותאכלי תפריט מסודר
משתמשת פורטי2 בדצמבר 2024 בשעה 01:06
אני רק מתקנת
סכרת הריון שונה מסכרת רגילה לא תמיד מרגישים תסמינים או שמרגישים ממש בקטנה,
חשוב מאוד לבדוק כי אם יש סכרת לא מאוזנת חלילה זה עלול לגרום לבעיות/גדילה מואצת..
והעמסה באמת לא כזאת נוראית,
אני במכבי, כבר הביאו לי את הבקבוקון מוכן לא הייתי צריכה לסחוט לימון ומים
והיה לזה טעם של פטל מאוד מתוק אז באמת שזה חשוב ולא כזה נורא
משתמשת פורטי2 בדצמבר 2024 בשעה 01:07
אולי יש כאלה שמגיבות אחרת אבל לי בכל אופן היה ממש סבבה
משתמשת פורטי2 בדצמבר 2024 בשעה 02:38
סוכרת הריון היא כמעט תמיד ללא תסמינים.
תינוק גדול כאמור זו הבעיה הקטנה ביותר. סוכרת לא מאוזנת יכולה לגרום לסיבוכים בלידה, פרכוסים אצל התינוק לאחר הלידה שיכולים לגרום לפגיעה מוחית ואף למוות.
בנוסף פגיעה בגוף של האם- כליות, עיניים, מערכת העצבים ועוד.
מאוד מאוד חשוב לאבחן ובמקרה הצורך לטפל.
יש אפשרות לעשות מעקב עצמי עם גלוקומטר במשך שבועיים. יש רופאים שיגידו שזה לא מספיק טוב. כמי שעשתה גם וגם בהריונות שונים, לדעתי עדיף פשוט לעשות העמסה ולגמור עם זה.
אוסיף שהרבה פעמים לא מדובר בערכים היסטריים של 200 בצום, גם 100 בצום יכול לפגוע בעובר לכל המשך החיים.