אשמח לקבל רעיונות הכנתי סיר קציצות בקר ברוטב אדום עם חציל כמו מוסקה יצא לזה טעם ממש כבד שמזכיר כבש יש דרך לטשטש או שזה לפח??
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בדצמבר 2024 בשעה 22:51
למה לטשטש טעים דווקא כבש🥲
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בדצמבר 2024 בשעה 22:57
ממש קשה לי לאכול את זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בדצמבר 2024 בשעה 23:00
יש מצב שמו שומן כבש בבשר הטחון אין ממש איך לטשטש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בדצמבר 2024 בשעה 00:16
תודה טוב נזרוק חח זה פשוט מריח כמו דיר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך