אשמח לעזרה:) הילדה בת 7 חודשים, אוכלת מרק ופירות ואני רוצה להתחיל לחשוף אותה לאלרגנים איך נותנים טחינה? פשוט קצת על כפית מהקופסא? או לדלל קצת במים? או שבכלל לערבב את זה עם פרי כלשהו? אשמח שתשתפו מנסיון וידע מה הכי נכון תודה ענקית מראש🫶🏼
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2024 בשעה 06:20
אה ושכחתי לשאול.. האם יש חשיבות לסוג הטחינה? והאם צריך לקנות פנסטיל טיפות לפני כן?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2024 בשעה 06:27
תוסיפי קצת לפירות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2024 בשעה 06:28
גם חמאת בוטנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2024 בשעה 07:07
אין חשיבות לסוג הטחינה, בגלל שטחינה זה אלרגן מומלץ בפעמים הראשונות לתת ממש ממש טיפה. אני שמתי נגיעה קטנה על האצבע שלי/כפית ונתתי לטעום. לא דיללתי במים ולא עירבבתי עם מזון נוסף, פשוט נגיעה קטנה של טחינה גולמית במשך כמה ימים. ובקשר לפניסטיל- תמיד טוב בשלב הטעימות שיהיה לך טיפות בבית :)