חייבת שתרגיעו אותי עשיתי דבר מטומטם אכלתי דג אמנון שהכנתי בתנור ולדעתי הוא לא היה מאה אחוז מוכן. התנור היה על 150 מעלות במקום 200 ולא שמתי לב והוצאתי אותו אחרי איזה 15 דקות. אני בהיסטריה שאכלתי אותו, הוא הרגיש רך ממש בפה ולא מיובש כזה אבל היה לבן😭 אני בתחילת ההריון וזה ההריון הראשון שלי הכנתי רק לעצמי אז הייתה חתיכה אחת, מה הסיכוי שזה היה מוכן מספיק? אוף
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2024 בשעה 13:35
גם אם לא היה מוכן במאה אחוז רוב הסיכויים שלא קרה כלום מיותר להילחץ אחרי שכבר אכלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2024 בשעה 14:01
150 מעלות 15 דקות זה בהחלט מספיק. נא זה לא הסירי דאגה מליבך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2024 בשעה 15:17
חיידקים מתים ב100 מעלות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2024 בשעה 15:19
אסור לאכול דג נא בהריון מהסיכוי הנמוך שיהיו בו חיידקים גם אם הוא לא היה לגמרי מבושל לא בטוח שזה היה מזיק בכל מקרה הכי חשוב להיות רגועה 🙏🏽

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך