
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2024 בשעה 13:32
חייבת שתרגיעו אותי
עשיתי דבר מטומטם
אכלתי דג אמנון שהכנתי בתנור ולדעתי הוא לא היה מאה אחוז מוכן. התנור היה על 150 מעלות במקום 200 ולא שמתי לב והוצאתי אותו אחרי איזה 15 דקות.
אני בהיסטריה שאכלתי אותו, הוא הרגיש רך ממש בפה ולא מיובש כזה אבל היה לבן😭
אני בתחילת ההריון וזה ההריון הראשון שלי
הכנתי רק לעצמי אז הייתה חתיכה אחת, מה הסיכוי שזה היה מוכן מספיק?
אוף
הריון ולידה

💬6 תגובות