בנות אני צריכה עזרה.. הכנתי פסטה ואני רוצה להפוך אותה לפסטה בולונז אז איך אני עושה את זה? האם אני צריכה לטגן מחדש בנפרד את הבשר טחון לחוד ולהכין לו רוטב עגבניות חדש ? או רק לטגן את הבשר טחון עם בצל ואולי גם עם שום ואז לאחד אותו יחד עם הפסטה בסיר ולערבב ?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2024 בשעה 12:33
לדעתי תכיני את הבשר עם הירקות תטגני הכל טוב טוב שימי ממש קצת מים ורסק עגבניות בנוסף לתבלינים שהיית רוצה להוסיף ותערבבי על הפסטה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2024 בשעה 12:33
דווקא נראה טוב עם השניצל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2024 בשעה 12:33
אני הייתי מכניסה בשר טחון עם רוטב ואז מוסיפה לו את הפסטה לא הייתי מסתמכת על הרוטב של הפסטה שמא יצא לך יבש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2024 בשעה 12:34
חשבתי שזה רק קטע שלי לאכול בצלחות של ילדים חחחחח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני רוצה לדבר כאן על נושא לא פשוט שנתקלתי בו כמה פעמים בימים האחרונים. הסערה הרגשית שאנחנו חוות אחרי לידה.. בנות יקרות ואהובות עד שאתן לא שם אי אפשר באמת להבין או להכין את עצמך לזה הבכי ללא סיבה, העייפות, ההרגשה הזאת של מה עשיתי לעצמי (למרות שכל כולך אסירת תודה), הריבים פתאום עם הבעל, ההרגשה שאף אחד בעולם לא מבין או יבין אותך ויותר מכל ההרגשה כאילו את לבד למרות שיש לך עזרה מכל עבר.. זה בסדר! זה קורה לכולן!!!! זה עובררררר!!! תיהיו חזקות הגוף מוצף בהורמונים והכל נראה ענק וקשה וכואב אבל מנסיון כמה חודשים אחרי הכל עובר הכלללל וגם אם יש קושי הוא כבר לא נראה גדול כמו השבועות של אחרי הלידה הנפש מחלימה, התינוק הוא האושר ומקור כל הטוב בחיים האלו, הריבים פוסקים (מדברת על זוגיות יציבה בדרך כלל) ופתאום מנהלים חיים רגילים ומתרגלים לעובדה שאנחנו הורים וכבר בא לנו עוד קטנצ’יק אחד סתם רציתי לנרמל את זה בתור אחת שחוותה כמה חודשים ראשונים לא פשוטים אחרי הלידה הראשונה חיבוק גדול אהובות עוד קצת וזה יעבור וישאר רק הטוב ❤️
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות👍8 לייקים