היי בנות ממש לחוצה, אני חוששת שיש לי צניחת רחם אני כמעט חודש אחרי לידה, לידה שהייתה עם הרבה זמן של לחיצות ולבסוף לידת וואקום.. ככה שהאזור עבר טראומה ( אך ללא תפרים ועם החלמה מהירה מאוד) לפני מס ימים הרגשתי בליטה בנרתיק שלעיתים מרגישה בולטת יותר ולפעמים פחות ועם תחושה שיש משהו שתקוע/יוצא משם. אני קוראת בגוגל על הנושא ונלחצת מאוד, לפי מה שכתוב אני אמורה להיות בדרגה הגבוה ביותר.. בנוסף לזה אני מרגישה השפעה על עניין הפיפי אני יכולה יום שלם לא להכנס לעשות, כאילו איבדתי את התחושה של צורך בלעשות פיפי שעוד יותר מחזק את הטענה שיש לי צניחת רחם. קבעתי תור לרופא נשים לחמישי הקרוב למרות שלא עברו עדיין 6 שבועות מאז הלידה משהי שחוותה את זה? יודעת לשפוך אור על הנושא?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוקטובר 2024 בשעה 17:46
לא חוויתי ממליצה לגשת לפיזיו רצפת אגן בהקדם, היא תדע לאבחן מצוין אם מדובר בצניחה, אם כן אז מה הדרגה שלה ואיך ניתן לטפל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוקטובר 2024 בשעה 18:05
לא מכירה בנתיים כדאי שתעשי 3 פעמים ביום לפחות תרגילים לחיזוק רצפת האגן גם ל3 הפתחים לפי הטבעת לנרתיק ולשלפוחית השתן איך עושים? מכווצים ומשחררים זה אומר שאת צריכה לכווץ ולשחרר כאילו את עוצרת את הפיפי ככה ל3 הפתחים ממליצה 10 פעמים לכל אחד 3 פעמים ביום ותראי שיפור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוקטובר 2024 בשעה 20:34
אסור לעשות תרגילים ל"חיזוק" רצפת האגן בלי שאמרו לך לעשות רופא נשים או פיזיותרפיסטית. רופאים בעקרון מתעסקים רק במצבים די חמורים, כל עוד זה לא פוגע בפוריות זה לא מעניין אותם. תפני לפיזיותרפיה, היא תאבחן ותגיד מה לעשות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2025 בשעה 01:52
אשמח לדעת מה היה בסוף? האם טיפלת? אני חודשיים אחרי לידת ואקום ומרגישה בדיוק את אותם התסמינים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך