בנות מישהי יודעת אם אני מכינה ג'חנון מה עדיף לאפות אותו היום ומחר לחמם על הפלטה או רק להכין את הבצק והוא יתבשל כבר על הפלטה?
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2024 בשעה 07:18
בישול ארוך כל הלילה זה מושלם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2024 בשעה 07:23
תכיני אותו בסיר מסודרים אחד על השני תכסי בנייר אפיה מעל. ואני שמה על הפלטה כל השבת,עד הבוקר יוצא מעולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2024 בשעה 07:35
אני שומרת שבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2024 בשעה 08:09
כן ברור.גם אני שומרת שבת.אומרת לך מניסיון.גם אני מכינה ג'חנון ביתי, ושמה על הפלטה כל השבת

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות