אוף בנותתת הייתן נוסעות עם שתי תינוקות לבד 4חודשים ושנה ו7 נסיעה של שעה ועשרים אני רוצה לנסוע למשפחה שלי בעלי לא רוצה לבוא איתי לחג הוא בוחר להישאר עם אמא שלו כמובן שאנחנו לא מקום ראשון ואני לא מוכנה לנסוע למשפחה שלו אחרי הגיהנום שהעביר אותי שנה שעברה בכיתי כל החג באוטו ולא היה לי לאן לברוח
הריון ולידההריון ולידה
💬20 תגובות

תגובות (20)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוקטובר 2024 בשעה 05:24
וואו , אני חושבת שמשני הצדדים צריכה להגיע פשרה מסוימת כי בטוחה שלאף אחד מכם לא רוצה להעביר את החג לבד (לא בדיוק,לבד כל אחד בצד שלו )
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוקטובר 2024 בשעה 05:24
היינו נוסעת גם 4 שעות העיקר לא יהיות ליד חמותי חח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוקטובר 2024 בשעה 05:27
זה קשוח. תלוי איך הם בנסיעות. יש כאלה שנרדמים באוטו. יש כאלה שצורחים כל הדרך. מאיזה סןג הילדים שלך? תנסי לשרשר את הנסיעה על אחת התנומות. תחזיקי בסקוויטים או קרקרים בשביל הגדול באוטו. לפעמים להחזיק אחד ביד מרגיע בכי ותבחרי בדרך שמאפשרת לך עצירות ביניים( למשל לנסוע בכביש 2 ולא בכביש 6) להתרענן או אם הם בוכים וצריכים הפסקה מהנסיעה. אבל בראש ובראשונה, למה שלא תעשו את החג פשוט אצלכם בבית וזהו? ואם הגעת למצב שאת צריכה לנסוע לבד עם שני תינוקות כדי לעשות חג הייתי נוסעת ולא חוזרת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוקטובר 2024 בשעה 06:18
תסעי למשפחה שלך...גם 3 שעות עם עצירות בדרך הייתי נוסעת

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות