גבינות שמנות! גבינת עיזים וכדו'
חלב קוטג' גבינה רגילה וכו' מומלץ כמה שיותר מאוחר לקראת גיל שנה...
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2024 בשעה 17:19
בכללי בטעימות כדאי לא להתחיל עם אלרגנים
ז''א להתחיל מירקות עופות פירות לא ביצים או חלב
אני לבת שלי הבאתי מוצרי חלב אחרי גיל שנה
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2024 בשעה 19:34
את יכולה לערבב בפירות טחונים כף יוגורט
ואם התזונה הייתה תמל חלבי אז אין צורך לשלול כמובן🙂
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2024 בשעה 20:30
מאוד כדאי לחשוף לאלרגנים מגיל חצי שנה. זה מקטין סיכון לאלרגיה בהמשך.
חשיפה לאלרגנים נעשית במשך שלושה ימים, כמות מזערית כל פעם על קצה הכפית/אצבע שטופה. לא מעורבב בתוך מאכל אחר. בשעות הבוקר באמצע שבוע.
אני אוהבת לתת יוגורט עם אחוז שומן גבוה בחשיפה, אבל כל מוצר חלב שיש בו מעל 5% שומן זה מעולה