קציצות ברוטב? או מטוגנות? יש לי מתכונים קלים ממש גם לקציצות ברוטב אדום וגם לקציצות ברוטב צהוב. מה את מעדיפה?
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2024 בשעה 08:44
אדום
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2024 בשעה 09:31
🙏🙏🙏🙏
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2024 בשעה 10:46
קציצות -
500 גר בשר טחון
בצל חתוך דק דק
כוסברה - הרבה
שום כתוש - 2
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, על האש, תבלין לקציצות. ( מכל דבר כפית שטוחה אם את מרגישה שלא מספיק אז כפית גדושה מכל דבר)
לגלגל את הקציצות ולשים במקרר עד שתצטרכי להכניס לרוטב.
רוטב -
בצל אחד גדול - חתוך בינוני.
לטגן עד הזהבה.
להוסיף חבילה שלמה של רסק עגבניות.
לערבב טוב טוב.
לתבלן כמו הקציצות אבל להוסיף אבקת שום גם.
לרוטב - כפית גדושה מכל תבלין.
כל זה על אש בינונית.
לערבב טוב טוב ולהוסיף מים רותחים כמעט עד החצי של הסיר. להתחיל להוסיף את הקציצות.
לסגור את הסיר למשך חצי שעה.
לפתוח לערבב הכל, להוסיף אפונה אם אתם אוהבים. לתת לזה עוד 20 דק ובתאבון 😇