היי בנות יקרות אשמח להמלצה וטיפים איזה מספר בשר הכי טוב לקציצות, וטיפ איך לשמור על הצורה העגולה בשלמותה שהקציצה תהיה גם רכה… אני חייבת לעלות על זה זה הדבר הכי שאני לא מצצליחה להכין כמו שצריך🥹
אוכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2024 בשעה 15:59
.
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2024 בשעה 16:06
ממליצה להסתכל במתכונים של ניקי ב תמיד המתכונים שלה יוצאים לי טובים. תכתבי קציצות בשר ניקי ב
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2024 בשעה 16:14
קציצות זה הדבר הכי הכי פשוט להכין יש ים מתכונים חלקם עם ביצה חלקם בלי (אני עליתי על שיטה ואני לא משתמשת בביצה יותר)
לגבי מספר של בשר בחיים לא ביקשתי משהו מסויים רק בשר טחון לקציצות שנמכר בכל סופר/קצבייה (אני קונה מיוחננוף ותמיד טעים)
הכי חשוב בעיסה שיהיה בצל אפשר להוסיף גם תפוא קטן מגורד תבלינים קצת פירורי לחם אפשר גם קצת שמן והסוד ללוש כמה דק ולשים בצד/במקרר לזמן מה (בערך חצי שעה) תמיד מכינה את העיסה קודם ואז את הרוטב והתוספות ובזמן שהסיר רותח העיסה נחה בצד.
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2024 בשעה 16:37
אני עושה עם בשר צלעות מס' 2 מושלם ומוסיפה לבפנים גם 2 כפות של סודה הבקבוק שתייה עושה את הקציצה אוורירית ולא לערבב יותר מידי