לטגן בצל
להוסיף ירק, פפריקה, כמון, מלח, פלפל
2 כפות רסק עגבניות
להוסיף את הרוטב לבשר טחון ואורז
למלא בתוך פלפלים
לבשל בגז ולא בתנור
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2024 בשעה 20:19
מתוך שנים של בישולים זה המתכון שנטרף אצלנו
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2024 בשעה 19:04
לטגן שני בצלים עד שמקבלים צבע זהוב יפה
להוסיף חצי קילו בשר טחון לפורר אותו במחבת ולטגן עד שמקבל צבע
להוסיף:
כוס אורז שטוף מסונן
כף רסק עגבניות
צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי צרור כוסברה קצוצה
רבע צרור שמיר קצוץ
מעט סילאן
כפית גדושה מלח
רבע כפית פלפל שחור
שתי כפיות גדושות פפריקה מתוקה
מעט כורכום
2 כוסו. מים
על הגז עד שהמים מתאדים
למלא פלפלים אדומים וצהובים ולסדר בסיר.
להכין רוטב מ: 2 כוסו. מים, קופסה רסק עגבניות, קופסא עגבניות מרוסקות, כפית פפריקה, מלח, פלפל, מעט סילאן ושתי כפות שמן זית. את הרוטב לשפוך על הממולאים.
שעה וחצי שעתיים על הגז ועוד שעה בתנור בלי מכסה להשחמה.
מתכון מטורףףףףףףףף