היי בנות מישהי יודעת איך מוציאים שמירת היריון?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2024 בשעה 22:20
לא בקטע רע אבל יותר מהיר לעשות חיפוש בגוגל מאשר להמתין לתשובות פה… 🤷🏻‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2024 בשעה 23:36
סימפליזיליוס כאבי אגן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2024 בשעה 00:50
היי, אם יש סיבה מוצדקת הרופא המטפל ממלא טפסים של ביטוח לאומי שאת מביאה לו, זה צריך להיות לפחות 30 יום. ולאחר מכן שולחת לביטוח לאומי את זה + הטפסים הרלוונטיים שתומכים בבקשה, ושם מחליטים אם לאשר את זה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2024 בשעה 01:35
אם אין לך משהו שמסכן אותך ואת העובר שלך לא תקבלי . אני בהריון האחרון שלי עברתי הריון גיהנום אישפוזים בדיקות התעלפויות ,דפיקות לב מוקדמות ,לחץ דם גבוה/נמוך ,מעקב הריון בסיכון גבוה ומה לאא והם הוציאו לי תמיץ עד שהחליטו לתת לי וזה היה רק לחודשיים אחרונים ! אני בתביעה נגדם עכשיו וגם עכשיו עושים תמוות ולא מוכנים לקבל שעשו טעות שלא נתנו לי שמירה אז אם אין לך שום סיבה שמצדיקה שמירה אל תנסי אפילו גם צריך המלצה לשמירה מרופא תעסוקתי / רופא הריון בסיכון

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

איףףףף שכולם יוציאו כבר את האף שלהם מהרחם שליייי!!! אני כמעט שבוע 39 ואין יוםם שאני לא סובלת חפירות של נווו מתיי?? מה עוד לא ילדת ?? את לא מרגישה כלום?? יש לך צירים?? ובלה בלה בלהה ולכולם אמרתי שהמשוער עוד 3 שבועות לא עוד שבוע חשבתי שזה ייתן לי קצת מרווח נשימה אבל מסתבר שלא! ולא רק אנשים קרובים .. ובמיוחד נשים !!! שבטוח ששנאו שעשו להן את זה ועכשיו לא משחררות אותייי !!! כבר התחלתי לענות בצורה עוקצנית ומגעילה כי אין לי כוח !! אם הייתי יולדת היית יודעת !!!! במיוחד שזה בן והולכת להיות ברית , מה חשבת שאספר לך אחרי הברית?? הפתעהה !! ילדתי והילד חוגג בר מצווה ורק עכשיו אני מספרת לך 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ וואייי איזה מעצבן זה !!! והכי מעצבן כאלה שאת רואה בהודעה או בשיחה שהן בוחנות אותך ומגששות בכוח וחושבות שהן מתוחכמות בעקיפין מנסות לברר אם אני בחדר לידה או בבית כאילו הן הדולה שליי מה זה עניינך!!! כשאני ארצה לספר לך את תדעי ועד אז צאו לי מהורידים !!!!
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות👍10 לייקים