וואו חייבת לתת טיפ- הכנתי פירורי לחם לשניצל בעצמי והשניצל יצא טעים פי 1000. וגם הלחם נוצל ולא נזרק לפח/תפס לי מלא מקום במקפיא. תנסו את זה, זה פשוט ממש!
אוכלאוכל
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2024 בשעה 11:31
כן זה יוצא יותר טעים? איך את מכינה את הפירורים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2024 בשעה 15:17
נשארו לי מלא חלות משבתות שהיו זרוקות לי במקפיא... אז הפשרתי אותן, חתכתי לקוביות, תיבלתי באבקת שום, שמן זית וקצת מלח ושלחתי לתנור על חום יחסית נמוך (לא זוכרת...אילתרתי) שלא יישרפו ויהיו כהות מדי, עד שנהיו צנימים ואז טחנתי במעבד מזון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2024 בשעה 15:17
ומאחסנת כמובן במקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2024 בשעה 15:27
זהוווווו אז בעברי עשיתי גם וניהיה עובש כנראה כי שמתי בחוץ חחחח כמה זמן לדעתך זה נשמר במקרר?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך