אז איזו גבינה בולגרית מותר לנו לאכול? או גבינה כיפית אחרת לסלט….
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2024 בשעה 05:49
אני בלי בולגרית לא חיה😞😞 לצערי אוכלת תנסי חלומי אולי יש ו שעובר חימום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2024 בשעה 05:55
חמד/חלומי/עזים.. כל גבינה שלא יושבת במים.. אבל אני אוכלת האמת🥴 פשוט קונה חבילה חדשה וכשפותחת אוכלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2024 בשעה 06:04
גבינות במים (בולגרית, פטה, צפתית וכו) מומלץ רק שאת קונה בקופסא סגורה (לא במעדניה שיושב שם פתוח ה' יודע כמה זמן) ולאכול ביום-יומיים הראשונים אחרי הפתיחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2024 בשעה 06:57
את יכולה לאכול גבינה בולגרית מפוסטרת מהסופר שסגורה בצורה הרמטית, פשוט לסיים אותה יום יומיים אחרי הפתיחה ההרמטית ולא אחרי, זה מה שהרופא אמר לי, כל עוד הגבינה מפוסטרת אין בעיה. מה שבעיקר בעייתי זה הגבינות במעדניות ששעות עומדות במים פתוחים לאוויר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך