הייי בהריון(שבוע 9) הריון בסיכון גבוה הכנתי סלט ביצים עם מיונז ממש ברגע זה אבל זה מגעיל לאכול את זה חם . האם אני יכולה לשים במקרר לשעה שזה יתקררר ואז לאכול ?!
הריון ולידההריון ולידה
💬24 תגובות

תגובות (24)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:11
למה סיכון גבוה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:12
ברור אני שמה במקרר ורק אז אוכלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:12
ולהבא שימי את הביצים במקרר ורק אז תגרדי ותכיני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:13
את יכולה, אבל כמו שאנונימית כתבה עדיף תמיד קודם לקרר את הביצים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות