הייי בהריון(שבוע 9)
הריון בסיכון גבוה
הכנתי סלט ביצים עם מיונז ממש ברגע זה
אבל זה מגעיל לאכול את זה חם .
האם אני יכולה לשים במקרר לשעה שזה יתקררר ואז לאכול ?!
הריון ולידה
💬24 תגובות
תגובות (24)
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:11
למה סיכון גבוה?
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:12
ברור אני שמה במקרר ורק אז אוכלת
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:12
ולהבא שימי את הביצים במקרר ורק אז תגרדי ותכיני
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2024 בשעה 13:13
את יכולה, אבל כמו שאנונימית כתבה עדיף תמיד קודם לקרר את הביצים