היי מאמות🫶🏾 אשמח לשמוע קצת סיפורים מעודדים על משבר גיל הארבעה חודשים המתיש. הקטנציק שלי בוכה במהלך היום פשוט סתם בלי סיבה- רוצה המון להיות על הידיים, וישן המון! בעיקר בשעות הערב הוא ישן כמה שעות רצוף ומתעורר בלילה לאיזה שעתיים של משחק. בנוסף, אני מרגישה שאני כל היום צריכה להעסיק אותו, להתעסק איתו, להרים אותו, לשחק איתו, והוא רוצה רק על הידיים איך עוברים את זה?🤦‍♀️ ומה לגבי השינה? לישון יחד איתו? או לנסות למשוך אותו עד הטקס שינה ואחרי המקלחת?
אמהותאמהות
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 באוגוסט 2024 בשעה 17:35
בגיל ארבעה חודשים אין ממש סדר יום מה שכן חשוב לעשות כדי ״לסיים״ עם המשבר כמה שיותר מהר מהניסיון של שני הילדים שלי, כמה שהתנהגתי כרגיל ושמרתי על סדר מסוים ככה הם סיימו אותו מהר יורת, הבן הראשון לקח לי 4 ימים המשבר הבן השני כמעט שבועיים, זה משתנה אבל ממש ממש חשוב להקשיב לצרכים של הילד, ואם הוא רוצה ידיים אז מותר. הוא רק רוצה חום ואהבה. לאט לאט ברוגע, המשבר יחלוף ותשמרי יותר על בלי ידיים כל היום. חיבוק. זה עובר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 באוגוסט 2024 בשעה 17:52
אני אגיד לך את האמת אני אמא לילד ראשון וגם אני חווה את המשברים האלה הקטן שלי כבר כמעט בן שנה וכל הזמן יש שינויים הכי חשוב שתקפידי שיהיה סדר יום גם אם אין באמת כזה אבל שיהיה רוטינה קבועה, תזכרי שזה תקופה כל פעם, הם לומדים דברים חדשים וזה מרגש, זה באמת לא פשוט אבל הם גדלים ככ מהר ב"ה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך