
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2024 בשעה 22:19
עבודה שאת אוהבת עם מעט כסף או עבודה שאת לא אוהבת עם יותר כסף? תודה לכל מי שתקרא הכל 🙏🏻
אני כותבת כאן אחרי שירדתי למכולת והבנתי שזה לא תקין לספור שקלים לנוטרילון של הבן שלי.
אני עובדת כל יום משבע וחצי עד ארבע בגן פרטי בראשון לציון, זאת עבודת החלומות מבחינתי אין אושר יותר גדול מזה בשבילי, ואין ספק שזה מה שאעשה כל חיי.
לצערי השכר בגן נמוך מאוד ואנחנו בקושי מצליחים לסגור את החודש, נאלצים לחסוך בסופר ובסוף החודש מגיעים למצב שכבר כמעט ואין.
למדתי כמעט ארבע שנים תואר ראשון בחינוך עם התמחות של חברה וקהילה, אני כל בוקר מגיעה בחיוך ונותנת את כל הלב והנשמה לילדים למקום וכמובן גם להורים שמרגישים הכי בנוח איתי וחלקם הפכו לחברים שלי.
אני אוהבת את הילדים כאילו שהם שלי כל אחד ואחת מהם.
אבל אני לא יכולה להתעלם מזה שההגשמה שלי באה על חשבון הפרנסה שלנו על חשבון איכות החיים של הילד שלי .
אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שהשכר שאני מקבלת הוא מעליב אל מול פריצות הדיסק וכאבי הגב שאני סובלת בעקבות העבודה הפיזית.
ואני נמצאת בצומת דרכים, האם להמשיך במקום הזה בידיעה שאלו יהיו חיינו או לעבור לעבודה אחרת שבה אני מעבירה חוג אנגלית של 20 דקות בכל גן ועוברת בין גנים כל יום, כמעט ולא נהנית מהילדים לא מחבקת לא מלטפת לא יכירו אותי ואני לא יהיה מקום המפלט שלהם..
אבל אוכל לפרנס את המשפחה שלי בנחת, הילד שלי יאכל פירות וגם בשר, אני לא אפחד בסוף כל חודש כשמוצרים בסיסיים נגמרים.
**אני לא צריכה עזרה כלכלית ותודה לכל מי שחשבה על זה ברוך השם יש לי משפחה תומכת אבל חשוב לי להשיג את הכל בזכות ולא בחסד***
הריון ולידה

💬5 תגובות