יש פה בנות שמשלבות כוסברה או פיטרוזליה יבשה במתכונים? אם כן מה יותר זורם ? אני מדברת על יבש לא טרי יעני תבלין. עזרו לי מה מומלץ יותר? בתפוחי אדמה בתנור בסיר בטטות קציצות עופות מה שמים?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2024 בשעה 21:00
כוסברה אני משתמשת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2024 בשעה 21:01
בתנור זה מושלם בבישול יותר אוהבת טרי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2024 בשעה 21:02
במה את משתמשת איזה מאכלים בתנור?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2024 בשעה 21:02
אני אף פעם לא הבנתי מה ההבדל בין טעמים של כוסברה או פיטרוזליה . שניהם טעימים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך