הכנתי מאפינס קישואים. אחרי 40 דקות בתנור בחום של 180, המאפינס שחומים ויפים מבחוץ, אבל ממש נוזליים מבפנים. מה אפשר לעשות כדי לתקן?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באוגוסט 2024 בשעה 13:05
תני לזה להתקרר או לכסות עם נייר כסף מעל ולאפות עוד קצת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באוגוסט 2024 בשעה 13:06
אנסה. תודה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באוגוסט 2024 בשעה 14:43
סחטת את הקישואים מהנוזלים?

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך