טעימות…. אז איך מתחילים? ועם מה? נגיד אם אני רוצה לתת קישוא או גזר, אני מאדה ואז שמה פשוט בנינג׳ה שעושה מיצים… מה לשים עוד? טיפה מים או חלב אם? מלח קצת או שבלי כלום?? ולתת את זה במשך שלושה ימים אותו הדבר כל פעם כפית🤷‍♀️ רוצה להתחיל בקרוב… תודההה
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2024 בשעה 20:42
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2024 בשעה 20:43
וגם כמה זמן במקרר אני יכולה להשאיר את זה, נגיד 3 ימים זה סבבה? כי אם אני שמה חלב אם קפוא אפשר רק 24 שעות לתת אותו אז חייבת כל יום טרי חדש🤷‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2024 בשעה 21:02
אין צורך בתבלינים גם לא צריך ממש למרקם נוזלי, יכולה למעוך עם מזלג או לטחון לפירה רך. כן שלושה ימים אותו הדבר, וכן זה סבבה לשמיר במקרר למשך שלושה ימים (פירות לא הייתי שומרת אבל ירקות כן). גם לא חייבת לאדות ויכולה לבשל בישול רגיל במים כי זה לא שאחרכך כל ארוחה שלו תהיה מאודה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2024 בשעה 22:02
האם חייב לחכות שהבייבי ״רוצה״ לאכל, כי ראיתי כל מיני סרטונים שאומרים שהתינוקות צריכים להיות בשלים לטעימות, התינוקי שלי בן 4 וחצי חודשים חושבת להתחיל איתו כשיהיה בן 5 חודשים נשמע סביר? או שעדיף גיל חצי שנה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך