
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2024 בשעה 04:52
חייבת לעלות פה נושא רציני-ביקורתיות!
דוגמא- אם אני אומרת שיצאה לי בטן כבר בשבוע 10 אז באמת יצאה לי בטן ואתן לא תכתבו לי שאני מדמיינת וזה נפיחות כי אני מכירה את הנפיחות של ההתחלה והיא עברה חלפה כבר, לא ביקשתי שתכתבו על זה ביקורת, שיתפתי בהתרגשות שיצאה בטן קטנה, לא צריך להוריד.
ועוד משהו שאני נתקלת פה הרבה שאם מישהי כותבת שסיפרה מוקדם למשפחה קרובה לא צריך להיות כל כך בהלם ולהטיף לה- כל אחת ומה שהיא מרגישה לנכון!
ודבר אחרון- נשים שמספרות שמרגישות תנועות עובר בשבועות מוקדמים כמו 14-15 לא צריך להגיד שהיא מדמיינת או שזה גזים! כל אישה מכירה את הגוף שלה ואם היא אומרת שהיא מרגישה אז היא באמת מרגישה זה שאחת לא הרגישה בשבוע כזה לא אומר שהשנייה לא תרגיש!
בקיצור תפרגנו מהלב ואם אין משהו טוב להגיד אל תגידו כי כולנו פה בסופו של דבר עם הורמונים וכל דבר קטן יכול להוריד לנו או לעלות אז תבחרו בלעלות🫶🏽
מוזמנות להוסיף עוד תגובות מעצבנות פה של נשים🤣
הריון ולידה

💬20 תגובות❤️1 אהבה👍21 לייקים