התייעצןת על שילוב שני סוגי תמל. האם מומלץ? איך אתן משלבות? בקבוק ככה בקבוק ככה או מחליפות את התמל כל כמה ימים? אני לא מניקה, הבת שלי בת חודש. אוכלת מטרנה. מצד אחד - נראה שהאוכל טוב לה סהכ היא עולה יפה במשקל ולא מאוד סובלת מגזים. מצד שני - בגלל שאני לא מניקה קצת חוששת להתבסס על תמל אחד בלבד (בעקבות פרשת רמדיה) אז חשבתי שאולי כדאי לשלב. אשמח לשמוע ממי שמשלבת לבייבי שלה.
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 13:11
נשמע מיותר מאוד .. אחרי פרשת רימדיה יש פיקוח גבוה מאוד וכל טעות הכי קטנה מיד הכל חוזר למדפים . מטרנה זה לא מותג חדש מאתמול זה קיים עשרות שנים כבר אולי ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 13:11
מהמדפים*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 13:28
האמת אני התחלתי עם סימלאק כי כשילדתי לפני 9 חודשים היה גם איזה ריקול למטרנה ופחדתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 18:22
לא חושבת ששילוב טוב לקיבה שלהם ואני מציעה לך להתייעץ עם רופא אם זה מקובל ולא עושה בעיות כי גם ככה הם סובלים מגזים וכאבי בטן בהתחלה.. אני נותנת נוטרילון אחרי שלבן שלי שכבר בן 9 נתתי בעבר והייתי מאוד מרוצה .