איך אני מכינה צ’יפס ביתי ? צריך להרתיח תפוחי אדמה לפני הטיגון?
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 08:42
אם את מתכוונת לטגן את הצ׳יפס פשוט לקלף לחתוך ואז לשטוף פעם פעמיים לחמם שמן ולטגן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 08:42
חותכת תפוחי אדמה שוטפת מייבשת מטגנת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 08:46
קודם כל עדיף תפוח אדומה אדום זה הכי טעים וגם מתאים לטיגון. אחכ את מקלפת תפוח אדמה וחותכת לרצועות, ממתינה שהשמן יהיה רותח (אני שמה שמן עמוק) ואז שמה את הציפס. זה לוקח 15-20 דק בערך ותראי תוציאי את זה שזה טיפה שחום כזה או שממש תלוי איך את אוהבת בתאבון ותעדכני איך יצא❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2024 בשעה 09:10
תלוי איזה סגנון את אוהבת יש ככה בלי הרתחה לפני ויש עם הרתחה במים חמים ואז להכניס למקפיא ורק אז לטגן . סתם בזבוז זמן

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך