כשאני ממהרת אני מפשירה במיקרו בפולסים קצרים, כל פעם מוציאה את השכבה שהופשרה ומחזירה עוד קצת למיקרו כדי שהמיקרו לא יבשל את הבשר
חשוב לציין שזה רק אם את מבשלת את זה מיד אחרי ולא אחרי כמה שעות
משתמשת פורטי29 ביולי 2024 בשעה 14:13
ראיתי שאת צריכה ממש לאטום את הבשר עם שקית איטום, שלא יהיה בכלל חורים וכו בשביל לא להכניס נוזלים, כי ברגע שנכנס נוזלים ניהיה ממש חיידקים.
ואת שמה במים בטמפ של 50-60 מעלות(אני עושה בתמי 4 רשום את המעלות) ככה למשך 10 דקות וכל 10 דקות מחליפה עד שמפשיר
לוקח בסביבות החצי שעה-שעה גג