אכלתי סופלה בטעותתתת
לא קישרתי שאסור
הריון ראשון
שבוע 5+5
צריכה ללכת לבדוק או רק לעקוב?
הריון ולידה
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי28 ביולי 2024 בשעה 08:07
אין מה לבדוק, רק תוודאי שאין לך כאבי בטן או דברים בסגנון
משתמשת פורטי28 ביולי 2024 בשעה 08:15
ביצה נהיית מעוקרת בטמפרטורה מסויימת, למרות שזה לא עשוי עד הסוף זמן האפייה של סופלה בדכ מספיק כדי לעקר את הביצים שבו. הבעיה היא בעיקר בביצים חיות שלא עוברות שום סוג של חימום או עיקור כמו בסוגים מסויימים של מוס שוקולד למשל