חזרתי עכשיו מהעמסת סוכר 50 וחייבת להגיד שזה ממש לא דרמטי כמו שהפחידו אותי. 😂 אכלתי בבוקר פרוסה עם גבינה, הרופאה אמרה לי להביא איתי לימון וקרח. בסוף הבקבוקון שנתנו לי היה קר מהמקרר אז לא השתמשתי בקרח, רק סחטתי לבפנים חצי לימון ערבבתי ושתיתי עם קשית. מרגיש כמו לימונדה מרוכזת כזו של פלאפליות. אחרי שעה בדיקת דם קטנה והביתה. אל תילחצו, אנחנו בדרך לעבור דברים יותר קשים 😜💞
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות👍2 לייקים

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2024 בשעה 09:17
איזה שבוע את ? אני עדין לא עשיתי 25+4 כל פעם דוחה את זה , מפחדת לעשות בגלל הטעם הרע שנשאר בפה אחר כך .

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך