שבוע 31 מטופלת באופן פרטי אצל פרופסור אחרי מי שפיר תודה לאל בדיקה תקינה כל בדיקות ההריון תקינות תודה לאל הריון 2 אמר בסקירה 3 שהראש טיפה יותר גדול ממה שצריך להיות לא מהווה סכנה כלל ואין מב להיות מודאגת אך אני בכל זאת לחוצה!!!!! מציינת שבילדה הראשונה גם כל הזמן בטיפת חלב ציינו שהראש גדול מעל האחוזון מה הייתן עושות? הולכות לעוד בדיקה?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביולי 2024 בשעה 10:26
עשית מי שפיר תקין, את אמורה להיות הכי רגועה בעולם! בעיקר שבהריון הקודם גם היה לך, כנראה שזה פשוט גנטי אצלכם. את או בעלך אנשים גדולים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2024 בשעה 07:07
גם לתינוק שלי היה ראש מעט גדול וגם נולד במשקל גבוה זה לא אומר כלוםםם אם הבדיקות תקינות והכל בסדר אין לך מה להיות לחוצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2024 בשעה 11:11
כם לילדה שלי אמרו ראש קצת גדול אבל זה יכול להיות גם גנטי וזה לא נראה בכלל והילדה שלי טפו טפו בסדר גמור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביולי 2024 בשעה 09:23
תהיי רגועה אם המימשפיר תקין ב"ה וגם אצל הבת שלך ככה זה כנראה גנטי. הגוף שלנו לא פרופורציונלי פלס..בייחוד שאמרו לך בעצמם שזה לא מהווה סכנה.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך