איך נותנים טעימה של עגבניה? איך מקלפים את הקליפה כשזה עדיין קשה ? האם צריך לאדות לבשל?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביולי 2024 בשעה 07:24
ומוציאים את הגרעינים גם?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביולי 2024 בשעה 07:26
פשוט לגרד בפומפייה כמו רסק ולתת כפית לטעום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביולי 2024 בשעה 07:35
אבל מה עם הקליפה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביולי 2024 בשעה 08:29
אני קילפתי וגירדתי/טחנתי. עושים איקס קטן עם סכין בתחתית העגבניה ושמים במים רותחים ואז זה מתקלף בקלות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך