הילדה אכלה כבר את רוב הפירות והירקות במרקם מחית איך מעבירים למרקם יותר גס מה מכינים? ראיתי שהמון מכינות שיבולת שועל וזה בריא מאוד השאלה מה עושים עם זה איך משלבים ? בת חצי שנה
אמהותאמהות
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2024 בשעה 09:22
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2024 בשעה 10:03
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2024 בשעה 10:29
מערבבים פרות עם דיסת שיבולת שועל ונותנים בכפית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2024 בשעה 12:46
אפשר לטחון יחד את הקוואקר יחד עם הפירות. אפשר להוסיף למרק. אפשר להכין דייסה, יש כאלה שמעדיפים לבשל קצת. אני מכינה כמו קפה- שמה קצת בכוס, שופכת על זה מים רותחים מהקומקום ומחכה קצת.אפשר הרבה או מעט מים לפי המרקם שאת רוצה. אפשר להמתיק עם פרי, עם סילאן, קינמון, וניל, להוסיף מעט חלב צמחי, או לבשל על בסיס חלב, הכל הולך וזה לפי מה שטעים לך או לילדה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך