שאלה שאני חייבת להבין אני באה מבית עיראקי אבל חצי כוח עם נגיע טורקית ובעלי עיראקי שלם ואני כבר כמה זמן נתקלתי בזה חמותי וגם בעלי בגלל אמא שלו מכינים פירה מאוד מוזר בעניי כי אצלי עשו אותו במים ואז שזה מוכן מסננים את המים ומועכים וזהו מוסיפים או חמאה או מזולה תלוי עם בשרי או חלבי אבל הם פה הם מכינים עם המים של הפירה הכוונה שזה מוכן הם מוסיפים את המים חצי כוס ככה ומועכים והכי מוזר בזמן שזה מתבשל הם שמים במים מרק עוף??? רק לי זה ממש מוזר או שאני המוזרה??? כאילו זה לא טעים אתמול הוא הכין לי ופשוט אכלתי בכוח איך מכינים פירה????
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2024 בשעה 06:11
אצלינו בכלל מוסיפים חמאה וחלב וזה אחד הטעימים בד״כ אוכלים אותו חלבי … אבל מי הבישול ומרק עוף ? סורי נשמע באמת לא טעים …
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2024 בשעה 06:13
המרק עוף לא כלכך קשור אבל מי בישול כן אפשר הרבה מסעדות מכינות ככה כמובן בנוסף לחמאה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2024 בשעה 07:10
מי בישול ידוע ובאמת משפר טעם.. לגבי המרק עוף גם שמעתי שעושים אני באופן אישי נמנעת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2024 בשעה 07:13
אגב לידע כללי גם שאת מכינה פזטה ברוטב להוסיף ממי הבישול של הפסטה עושה את ברוטב יותר קטיפתי ועוטף

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך